Laat je droom uitkomen en start je eigen kleinschalige kinderopvang!

Heb jij een passie voor het werken met kinderen en heb je weleens gedroomd over een eigen kinderdagverblijf? Ben je gastouder of werk je op een kinderdagverblijf en wil je een stap maken?

Dan is het starten van een kleinschalig kinderdagverblijf voor jou een droom die nu uit kan komen. In je kinderdagverblijf kun je, afhankelijk van de ruimte en de leeftijden van de kinderen, maximaal 12 kinderen opvangen. Je hebt een aparte slaapkamer nodig en als je meer ruimte hebt, kun je het aantal kindplaatsen verder uitbreiden. Je mag werken met een vrijwilliger of stagiaire maar deze tellen niet mee voor het kinderaantal.

Je kunt kiezen voor opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, maar je kunt ook BSO (buitenschoolse opvang) kiezen of een combinatie van beiden.

Je werkt als franchisenemer, dus als zelfstandig ondernemer, onder de vlag van Kinderland. Samen brengen we je wensen in kaart en gaan we op zoek naar een geschikte locatie. Je mag zelf een naam bedenken die je toevoegt aan Kinderland. Bijvoorbeeld: ‘Kinderland de Vlinder’.

Hiervan krijg je een mooi bord, dat je straks op de gevel van je eigen kinderdagverblijf kunt hangen!

Als je meer dan 6 kinderen opvangt, mag je dit niet alleen doen. Je kunt ervoor kiezen om je kinderopvang samen met iemand op te zetten. Een andere optie is iemand in loondienst nemen. De laatste optie is financieel aantrekkelijker.

Misschien heb je de locatie al, maar voldoet die nog niet aan de eisen voor een kinderdagverblijf? Ook dan gaan we, samen met jou, kijken wat er aangepast moet worden.

Kinderland ondersteunt je vanaf het moment dat je met ons een samenwerkingsverband aangaat en als je kinderdagverblijf is geopend dan blijven wij je ondersteunen op een breed vlak zodat je er nooit alleen voor staat.

De Wet Kinderopvang is niet eenvoudig maar door onze jarenlange ervaring staan we je bij in alles waar je tegenaan loopt.

Contact

Kinderland - Kleinschalige opvang
Belle van Zuylenlaan 7-9
4105 JX Culemborg

0345 - 762927

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.