Welkom bij BSO Atelier Ailyne

Groeien . Verrijken . Verbinden

Dé plek met een hart voor kinderen, een oor voor hun verhalen en een oog voor hun mogelijkheden en talent. Het is vooral een plek met veel warmte, geborgenheid, energie en gezelligheid.

Een plek waarin de kinderen in hun vertrouwde omgeven alle prikkels en invloeden van buiten even kunnen vergeten, waar ze zichzelf kunnen zijn en kunnen ontdekken en creëren.

Hier leren ze om met een andere blik te kijken. Ze komen in aanraking met verschillende uitvoerende kunstenaars en gastdocenten waarbij ze zelf hun talenten ontdekken.

Je kunt denken aan : schilder- en tekenkunst , fotografie , mode , vrije expressie, film , theater en mooie dansmoves.

Je leert door zelf te ontdekken en te experimenteren maar ook door samen te werken en elkaar op te vangen.

Een plek waar niets moet maar veel mag en waar je vooral jezelf kunt zijn!

Duurzaamheid

Wij streven naar een wereld die ook voor onze kinderen een fijne plek is en blijft om zich te kunnen ontplooien.

Duurzaamheid is  een onmisbaar onderdeel van onze filosofie.

Wij werken ook veel met kosteloos materiaal en stimuleren zo het creatieve brein van de kinderen. Denken in mogelijkheden.

Want zo kunnen we samen het milieu sparen. 

Atelier Ailyne  werkt samen met diverse basisscholen in de omgeving. We staan op vaste plekken en tijden klaar om je kind op te vangen van school. 

Oudere kinderen kunnen hun zelfstandigheid vergroten door zelf naar de BSO te komen. Als ouder bepaal jij zelf of dit gebeurt en op welk moment. Je geeft ons hiervoor toestemming door middel van een toestemmingsformulier.

Niks moet, veel mag

De kinderen hebben de vrijheid om iets te doen dat aansluit op de wens van elk individueel kind. Dit word gezien en daarin voorzien.

Wil je graag eens komen kijken? Dat kan! Ik geef jullie graag een rondleiding in het atelier. 

Kinderopvangtoeslag

Omdat wij geregistreerd zijn in het LRKP heb je recht op kinderopvangtoeslag. Het uurtarief is € 9,00. Dit in inclusief drinken, gezonde tussendoortjes en een broodmaaltijd aan het eind van de dag. Wij zijn geopend van 14.00 uur tot 18.00 uur. In de schoolvakanties zijn wij geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur. In de Kerstvakantie zijn wij gesloten.

Contact

Mail: ailynestein@hotmail.nl

Telefoon: 06 41 14 85 14

Kijk voor meer informatie op het atelier op www.pygmalion-poort.nl/onsaanbod/atelier-ailyne

Adres: Pygmalionstraat 5, Almere Poort

Ailyne Stein

Contact

Kinderland - Kleinschalige opvang
Belle van Zuylenlaan 7-9
4105 JX Culemborg

0345 - 762927

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.