Over ons

Welkom bij Bijzonder Kinderland, BSO+

In samenwerking met Gea en Sophie Vugteveen van Gewoon Bijzonder Twenterand biedt Bijzonder Kinderland, BSO plus aan. Dit is een BSO voor kinderen van 4 tot 13 jaar die extra begeleiding nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat zij achterlopen in de ontwikkeling of om een andere reden niet naar een reguliere BSO kunnen.

Na schooltijd worden zij liefdevol opgevangen door een vaste pedagogisch medewerker. Samen met haar werken we aan de ontwikkeling van uw kind en geven we zo de aandacht en zorg die hij/zij nodig heeft om zich verder te kunnen ontwikkelen en te groeien. De BSO is gevestigd in het pand van Gewoon Bijzonder Twenterand en hier worden de kinderen opgevangen in een kleine groep van maximaal 7 kinderen, in een huiselijke sfeer omdat we het belangrijk vinden dat de kinderen zich veilig en thuis voelen.

Bij ons staat niet het ‘etiket’ centraal maar de zorg die een kind vraagt. Wij begrijpen dat hulp vragen moeilijk kan zijn, maar samen met het kind en de ouders kunnen we een sterk team vormen. Respect en aandacht is daarbij belangrijk, bij ons is dan ook iedereen welkom!

Openingstijden BSO+:
maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur.

Vakanties open van 08.00 tot 18.00 uur.


Contactgegevens voor ouders/verzorgers en verwijzers:

Adres
Grevinckhoffstraat 7
7671 HD Vriezenveen

Email
sophie@gewoonbijzondertwenterand.nl
d.aman@kdvkinderland.nl

Telefoon:
0546-890222 algemeen nummer Gewoon Bijzonder Twenterand
06-29112321 Daniëlle Aman, houder BSO+

Contact

Kinderland - Kleinschalige opvang
Belle van Zuylenlaan 7-9
4105 JX Culemborg

0345 - 762927

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.