Over ons

Wij bieden kleinschalige, flexibele kinderopvang aan voor kinderen van 0-4 jaar.  De opvangtijden worden in overleg met u geregeld. 

Wij beschikken over een ruime opvang en een grote ruime afgesloten tuin. Hierdoor hebben de kinderen alle ruimte om te spelen. Voor alle leeftijden is er voldoende speelgoed ter beschikking.  Er is een afgesloten ruimte aanwezig met goedgekeurde veilige bedjes voor kinderen die overdag slapen.

Wij gaan graag met de kinderen naar buiten. We wonen vlakbij het bos waar iedere keer weer andere dingen te zien zijn. Ook zijn we lid van Speeltuinvereniging Beerta. Op de kinderboerderij is ook altijd wel wat te beleven en bij slecht weer is de bibliotheek vaak een groot succes. Voor het vervoer beschikken wij over een personenbus.

Wij zijn gevestigd in Scheemda, dichtbij de op- en afrit van de A7 bij Heiligerlee, zodat wij niet alleen vanuit Scheemda goed bereikbaar zijn, maar ook vanuit Winschoten, Westerlee en Midwolda.

Zoekt u een goed vertrouwt opvang adres voor uw kind , informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid. 

Mail: info@debosbengels.nl

Telefoon: 06-24668188 (We ondernemen graag van alles met de kinderen, daarom is mailen of WhatsApp vaak handiger.)

KVK: 24483767

LRKP: 320225896 (zie www.lrkp.nl)

Contact

Kinderland - Kleinschalige opvang
Belle van Zuylenlaan 7-9
4105 JX Culemborg

0345 - 762927

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.