Over ons

Ieder kind is welkom

Kinderland De Ontdekkers biedt kinderopvang met als grondslag de antroposofische visie.  Veiligheid, omhulling, warmte en vertrouwen zijn de basis voor kinderen om zich te kunnen ontwikkelen.

Kinderland De Ontdekkers vindt het belangrijk om actief te kijken en te luisteren naar kinderen en hen te stimuleren om hun eigen mogelijkheden te ontdekken. Wij willen elk kind het gevoel geven: 'Je mag er zijn zoals je bent’. Elk kind kan zichzelf zijn.

U en uw kind kunnen rekenen op goede zorg in een veilige, geborgen, warme en vertrouwde omgeving. Hier is rust, reinheid, regelmaat en respect belangrijk.

Wij richten ons op wat er in de kinderen omgaat, wat hen raakt en hen motiveert. Door daarbij aan te sluiten, zal het kind zo betrokken mogelijk zijn en kan het zich beter ontwikkelen. Er wordt daarbij een rijke omgeving gecreëerd met voor kinderen interessante en uitdagende materialen en activiteiten.

Wat bieden wij?

De kinderdagopvang is een voorziening waar kinderen van 0 tot 5 jaar gedurende vijf werkdagen per week tussen 8.00 en 18.00 uur kunnen verblijven.

Voor jonge kinderen is het belangrijk dat zij goed kunnen wennen aan de andere kinderen, de groepsregels en de groepsleiding. Pas dan voelen zij zich veilig en is er ruimte om te ontdekken. Om deze reden hanteren wij een minimale afname van 2 dagen of 2 dagdelen (op verschillende dagen). Pas dan zijn kinderen genoeg aanwezig om zich thuis te kunnen voelen.

Locatie

Melkweg 13
9306 TC Alteveer
Gem Noordenveld

Vind via deze link de inspectierapporten van de GGD: LRK: 843711693

Neem contact op voor meer informatie of een rondleiding:

Mobiel: 06 - 27321226
E-mail: info@kinderopvangdeontdekkers.nl

Website: https://www.kdvkinderland.nl/vestigingen/kinderland-de-ontdekkers/over-ons/
Facebook: Kinderland De Ontdekkers
Instagram: kinderlanddeontdekkers

 

Contact

Kinderland - Kleinschalige opvang
Belle van Zuylenlaan 7-9
4105 JX Culemborg

0345 - 762927

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.