Over ons

Welkom bij Kinderopvang Kindly! Een kinderopvang met het vertrouwen van thuis, waar alle kinderen zich thuis kunnen voelen en welkom zijn. Een kleinschalige opvang met maximaal 6 kinderen per dag, hierdoor kunnen we alle kinderen de aandacht geven die ze nodig hebben. We bieden een huiselijke, vertrouwde sfeer, zodat de kinderen met plezier naar de opvang toekomen.

Een kind dat zich veilig voelt, voelt zich goed en heeft energie om te leren en zich te ontwikkelen. Kinderopvang Kindly biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar in Kampen. Er is één groep met een vaste pedagogisch medewerker waardoor we een vertrouwensband met de kinderen kunnen opbouwen.

Ook is er een boomerhondje aanwezig (Spikey). Samen met de kinderen laten we Spikey ook uit. We gaan er regelmatig op uit met de kiddybus (duwkar waar 6 kinderen in kunnen zitten). Met de kinderen doen we boodschappen, gaan we naar de speeltuin of naar de kinderboerderij. Ook is er in de achtertuin volop speelgelegenheid, zoals loopauto’s van Little Tikes en loopmotoren.

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 07:00uur – 18:30uur.

 

Contact

Kinderland - Kleinschalige opvang
Belle van Zuylenlaan 7-9
4105 JX Culemborg

0345 - 762927

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.