Pedagogische kwaliteit

De pedagogische kwaliteit van je opvang is erg belangrijk. Samen brengen we in kaart wat jij belangrijk vindt en wat de kernwaarden van jouw opvang zijn. Dit komt samen in het pedagogisch beleidsplan. VVE is een onderdeel van dit plan. We gaan kijken hoe je dit vorm wilt geven en geven aan wat de verschillende mogelijkheden zijn. Als je interesse hebt in het VVE-programma Aap!, dan ontvang je dit gratis van ons. Voor al je vragen die betrekking hebben op pedagogiek kun je altijd gebruik maken van onze helpdesk waar professionals je te woord staan.

Aan welke eisen moet je voldoen om te kunnen starten?


  je hebt een pedagogische opleiding op minimaal MBO3 niveau;
  je bent minimaal 24 jaar oud;
  je bent ondernemend en hebt ervaring met kinderen;
  je beheerst de Nederlandse taal;
  je bent bereid een bedrag te investeren of te lenen om je opvang op te starten.

Verder verwachten wij een positieve instelling, doorzettingsvermogen en je bent niet bang om, als dat nodig is, lange dagen te maken. Kortom; je gaat er helemaal voor en dan hoort hard werken daar, zeker in het begin, bij!

Contact

Kinderland - Kleinschalige opvang
Belle van Zuylenlaan 7-9
4105 JX Culemborg

0345 - 762927

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.